Login
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
België

This header is not shown (only on home)

Junior HR Support Antwerpen

ISS, entreprise leader dans la conception d’expérience de travail et la gestion facilitaire, crée des solutions pour vos espaces de travail qui contribuent à accroître la performance et vous rendent la vie plus facile, plus productive et plus agréable, grâce à des services hautement qualifiés et un personnel motivé.

Nous croyons à notre “purpose” : Connecting people and places to make the world work better.

ISCO16287

Introduction

Je maakt deel uit van ons sociaal secretariaat, waar je samen met meer dan 25 fantastische collega’s verantwoordelijk zal zijn voor de uitbetalingen, administratieve verwerking van de contracten en de opvolging hiervan.

Fonction

We zijn dus op zoek een leergierig en enthousiast persoon, klaar om zijn/haar carrière in HR verder te ontplooien. Wat verwachten we van je?

 • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de correcte uitbetaling van een groep arbeiders en de opvolging hiervan. We leren jou sociale documenten te behandelen.
 • De dagelijkse personeelsadministratie behoort tot je takenpakket.
 • Je houdt het interne klassement bij van alle personeels- en loondocumenten.
 • Je beantwoordt de telefonische oproepen en verzorgt ook de binnenkomende en uitgaande post.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van verwittigingsbrieven, registreren van de economische werkloosheid, …
 • Je bent het aanspreekpunt voor de interne partners (medewerkers en afdelingsverantwoordelijken). Daarnaast verzorg je ook het contact met externe partners zoals mutualiteiten, vakbonden,…

Profil

 • Een eerste ervaring in personeelsadministratie is mooi megenomen maar geen absolute must. Wij zorgen voor een volledige opleiding on-the-job.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede basis kennis van het Frans en Engels .
 • Je bent steeds bereid om bij te leren en opgelegde deadlines zijn geen probleem .
 • Je kan autonoom werken, durft initiatief nemen en houdt steeds het hoofd koel in stresssituaties.
 • Jouw verantwoordelijkheidszin, assertiviteit en sociale en communicatieve persoonlijkheid zijn je sterkste troeven.
 • Je hebt een goede kennis van Word en Excel.
 • Je hebt een enorme interesse in sociale wetgeving

Notre offre

Een tijdelijk contract, een aantrekkelijk salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wij hechten veel belang aan een collegiale omgeving en het welzijn van onze medewerkers. Hier kun je zijn "wie je bent".
Een veelzijdige functie in een voortdurend groeiend bedrijf, waar je het verschil kunt maken.
Je werkt in een bedrijf met een internationale dimensie, met een professionele uitstraling en ondersteund door een sterk gevoel van saamhorigheidsamenhorigheid, cultuur en waarden.
Bij ISS geven we vorm aan wie we zijn en wat we doen, en versterken we onze betrokkenheid bij onze klanten, de mensen en de plaatsen die we bedienen.
Ben je geïnteresseerd in deze functie en in deelname aan ons multidisciplinaire team?


Wie is ISS?


ISS is opgericht in Denemarken en bestaat al 116 jaar. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een van 's werelds grootste algemene dienstverlenende bedrijven, met een half miljoen medewerkers in 77 landen. We leveren diensten op het gebied van catering, schoonmaak, ondersteunende diensten, technische diensten, beveiliging en facilitair management. ISS is een pionier op het gebied van Integrated Facility Services (IFS), waarbij we verschillende diensten in één oplossing aanbieden, met één aanspreekpunt en centrale aansturing.

ISS in België en Luxemburg


We hebben bijna 8.500 werkende mensen in dienst in België en Luxemburg. De overgrote meerderheid van hen werkt dagelijks voor onze klanten, als keukenpersoneel, schoonmakers, receptionisten, technisch en logistiek personeel of facilitair managers. Ze worden aangestuurd en ondersteund door 500 specialisten in management, administratie, assistentie en verkoop. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Vilvoorde. We hebben ook 5 regionale kantoren van waaruit we onze klanten en medewerkers ondersteunen.


Onze mensen


Bij ISS draait alles om mensen. Het zijn onze medewerkers bij onze klanten die elke dag waarde creëren voor de medewerkers en bezoekers van onze klanten. Daarom geven we ze alle training en technische middelen die ze nodig hebben om een perfecte service te leveren. We leren hen zichzelf te zijn bij de klant en initiatief te nemen als de situatie daarom vraagt: het is de Human Touch die het verschil maakt, voor onze klanten en onze medewerkers.

Lieu

Antwerpen

Date de publication

18.09.2023

Personne à contacter

De Coster

ISS Facility Services utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.