Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
België

 

This header is not shown (only on home)

Start je carrière in een versneld tempo!

Ben je ambitieus, heb je enkele jaren ervaring en kijk je uit naar een uitdagende carrière op managementniveau? Wie weet ben jij wel de uitverkorene die mag deelnemen aan ons volgende Management Trainee program!

Jaarlijks volgen twee à drie Trainees een intensieve opleiding van 18 maanden binnen ISS. Zoals de ISS-traditie het voorschrijft, zal je je op zeer korte termijn in onze business opwerken, beginnende in het operationele luik om op managementniveau te eindigen. Zo neemt jouw carrière een razendsnelle voorsprong om in anderhalf jaar tijd van young professional naar een leidinggevende positie te evolueren.

Deze bottom-up ervaring zal je de nodige basiskennis meegeven om van jou een betere manager te maken en zowel op strategisch, tactisch en operationeel vlak 100% mee te draaien. Door continue ontwikkeling en verbetering willen we ISS namelijk naar een hoger, innovatief niveau tillen.

Wat houdt het Trainee program precies in?

Gedurende de eerste introductiemaand leer je de waarden, normen, mentaliteit en werkwijze van ISS Belux beter kennen. Daarna volgt een intensieve opleiding per afdeling (Cleaning, Catering, Reception Services en Integrated Facility Services), gevolgd door een onderdompeling bij één van onze grootste klanten waar je van A tot Z zult meedraaien.

Je volgt meermaals workshops in Kopenhagen (waar ons hoofdkantoor gelegen is) en zult ook enkele maanden ingezet worden op een relevant project elders in Europa. Zo ben je na 18 maanden volledig klaargestoomd om zelfstandig en op maat een leidinggevende positie in te vullen, gaande van Facility Manager tot Key Account Manager.

Bovendien maken wij doorheen dit hele proces ruim de tijd vrij voor een persoonlijk ontwikkelingsplan, door middel van intensieve coaching.

Wie komt er in aanmerking om één van onze Trainees te worden?

ISS Belux is op zoek naar gedreven young potentials met een gezonde mix aan commercieel inzicht en analytische geest. Kandidaten moeten in staat zijn om de strategische doeleinden steeds voor ogen te houden en over sterke communicatie-vaardigheden beschikken.

Een zeer goede kennis van het Engels is een must. Bovendien heb je hetzij een Master diploma, hetzij een Bachelor diploma aangevuld met minstens 1 à 2 jaren relevante professionele ervaring, en hou je ervan om complexe uitdagingen aan te gaan. Je hebt een hands-on mentaliteit en schrikt er niet van terug om je handen uit de mouwen te steken, los van je leidinggevende positie.

Belangrijk is ook de kunst om een mooi en professioneel evenwicht te vinden tussen jouw ambitieuze inzet en op een respectvolle manier om te gaan met je collega’s.

Er liggen binnen ISS veel uitdagingen voor je klaar en we verwachten dat je zelf ook de inzet en drive toont om deze tot een goed einde te brengen.

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website