Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
Belgiƫ

A place to be YOU
 Een plaats om je zelf te zijn –

Vanaf onze oorsprong in 1901 zijn wij een mensenorganisatie met de sterke overtuiging dat mensen die samenwerken het verschil maken. Dit betekent dat wij onze waarden - eenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, ondernemerschap en kwaliteit - naleven in een samenwerkingsomgeving waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Onze Employee Value Promise (EVP) is van binnenuit opgebouwd en mede tot stand gekomen met input van onze medewerkers uit het hele bedrijf. Het sluit aan bij onze cultuur en waarden en is een belangrijk middel om onze OneISS-strategie en culturele ambitie om het bedrijf te worden dat erbij hoort, te verwezenlijken.

Be who you are
– Zijn wie je bent –
Bij ISS weten we dat people make places en daarom hebben we een gemeenschap gecreëerd waar je kunt gedijen in onze positieve, inclusieve omgeving.

Become what you want
– Word wat je wilt –
Iedereen die bij ISS werkt is een 'Placemaker' die de wereld beter wil laten werken. Ons doel is om je te inspireren via onze uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden die je over disciplines en geografische grenzen heen kunnen brengen.

Be part of something bigger
– Maak deel uit van iets groters –
We hebben ambitieuze doelstellingen om zoveel mogelijk mensen positief te beïnvloeden, en deze toewijding is zichtbaar op elk niveau van haar dienstverlening, milieu-ambities en toewijding aan diverse en inclusieve werkplekken.

 

Lees hier de verhalen van onze Placemakers

          
ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website