Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
Belgiƫ

Verhalen van onze Placemakers

Elke ISS-medewerker, of 'placemaker', maakt deel uit van een divers team én onze wereldwijde ISS-familie, waar verschillende vaardigheden en persoonlijkheden worden erkend en gevierd als onderdeel van onze positieve, inclusieve bedrijfscultuur. 

A place to be Wendy

Wendy Swennen, Transition & Transformation Specialist. Een job op haar lijf geschreven, want ze kan haar talenten gebruiken in een omgeving die haar persoonlijk welzijn en professionele doelen ondersteunt.

A place to be Zemine

Zemine Selimova, werfleidster Cleaning. Als we haar in één woord moeten beschrijven, zou het 'ambitieus' zijn. Ze wil groeien in haar job en is volop bezig om haar carrière bij ISS verder uit te stippelen.

A place to be Olivia

Olivia Carini, District Manager en verantwoordelijk voor een healthcare klant in Luxemburg. Ze vergelijkt zichzelf en haar team graag met een bijenkorf - samen kunnen ze fantastische dingen bereiken.

A place to be Stephanie

Stephanie Stiévenard, werfleidster bij één van onze grote klanten in de sector van de petrochemie, deelt met ons haar persoonlijk parcours bij ISS, en hoe ze vanuit onze cultuur gestimuleerd werd om zich te ontwikkelen.

A place to be Suvi

Suvi Matilla, Global Management Trainee uit Finland is momenteel aan haar internationale stage bezig bij één van onze klanten in Gent. Teamwerk en uitdaging is wat Suvi drijft. 

A place to be Ferdaous

Wij gingen een dag op stap met Ferdaous El Jebari, die haar eerste stappen bij ISS zette als stagiaire en intussen is opgeklommen tot District Manager voor onze Cleaning Services.

A place to be Xenia

We stellen je graag voor aan Xénia Szklanecki, Facility Coordinator voor onze Reception Services bij één van onze grote klanten. Gastvrijheid is wat Xenia drijft en waardoor ze bij onze Reception Services is terechtgekomen.

A place to be Damien

We stellen je graag voor aan Damien Kenda, Site Coordinator Food Services. Hij maakte van zijn passie zijn job en wij vroegen hem hoe ISS 'A place to be you' is.

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website