Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
Belgiƫ

Verhalen van onze Placemakers

Elke ISS-medewerker, of 'placemaker', maakt deel uit van een divers team én onze wereldwijde ISS-familie, waar verschillende vaardigheden en persoonlijkheden worden erkend en gevierd als onderdeel van onze positieve, inclusieve bedrijfscultuur. 

A place to be Stephanie

Stephanie Stiévenard, werfleidster bij één van onze grote klanten in de sector van de petrochemie, deelt met ons haar persoonlijk parcours bij ISS, en hoe ze vanuit onze cultuur gestimuleerd werd om zich te ontwikkelen.

A place to be Damien

We stellen je graag voor aan Damien Kenda, Site Coordinator Food Services. Hij maakte van zijn passie zijn job en wij vroegen hem hoe ISS 'A place to be you' is.

A place to be Ferdaous

Wij gingen een dag op stap met Ferdaous El Jebari, die haar eerste stappen bij ISS zette als stagiaire en intussen is opgeklommen tot District Manager voor onze Cleaning Services.

A place to be Xenia

We stellen je graag voor aan Xénia Szklanecki, Facility Coordinator voor onze Reception Services bij één van onze grote klanten. Gastvrijheid is wat Xenia drijft en waardoor ze bij onze Reception Services is terechtgekomen.

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website