Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
Belgiƫ

 

This header is not shown (only on home)

Over ISS

ISS is pionier en wereldleider in facilitaire dienstverlening. Wij bieden bedrijven en overheden een breed gamma van diensten in facility management, food services, schoonmaak, onthaal, technisch onderhoud en logistieke ondersteuning.

Samen met onze klanten creëren we productieve, inspirerende en harmonieuze werkomgevingen. Wij trainen en coachen onze medewerkers om hun vakkennis te verrijken met inzicht in wat belangrijk is voor de klant en zijn mensen.

De mens staat centraal in onze dienstverlening. Onze tagline is dan ook “People make places”.

Wat houdt het Finance Traineeship precies in?

ISS geeft de kans aan ambitieuze jonge mensen om gedurende 24 maanden intensief kennis te maken met de Finance afdeling van ons bedrijf. Ben je recent afgestudeerd als Master of Bachelor in een economische richting en is een carrière in een internationaal topbedrijf jouw doel? Dan is het ISS Finance Traineeship iets voor jou!

In deze volledig betaalde functie ligt de nadruk gedurende de eerste 24 maanden op ervaring opdoen in de verschillende divisies van de Finance-afdeling. Tijdens het Traineeship doorloop je verschillende rollen binnen Finance voor een duurtijd van telkens 6 maanden:

  1. Accounts Payable Accountant: hier leer je om inkoopfacturen te controleren en te verwerken. Je volgt de betalingen van de facturen op.
  2. Procurement Back Office Employee: je controleert de orders samen met de inkomende facturen. Je volgt het machinepark op binnen onze onderneming en ondersteunt het aanmaken van master data voor de leveranciers.
  3. General Ledger Accountant: je bereidt mee de maand- en jaarafsluit voor en bent medeverantwoordelijk voor het voeren van de algemene boekhouding. Je voert reconciliaties uit en rapporteert de financiële gegevens.
  4. Business Analist: dagelijks opvolgen van contracten met opvolging van de financiele impact. Ondersteunen van de Finance Business Partner bij het aanmaken van een Forecast.

Je leert de verschillende processen van dichtbij kennen en verdiept je kennis. Verder voorzien wij ook een persoonlijk en uitgebreid opleidingsplan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Naast het dagelijkse werk, neem je actief deel aan een Finance Project, dit project vormt ook de rode draad binnen het Traineeship. Aan het eind ben je klaar voor een functie als Business Analist binnen ons dynamisch Finance Team. Als business analist voorzie je onze core business van info omtrent de boekhoudkundige procedures en ondersteun je hen in de financiele opvolging van de verschillende contracten.

Werken bij ISS

ISS is een van origine Deense multinational met activiteiten in meer dan 30 landen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door openheid, verantwoordelijkheidszin en een informele stijl. Ons hoofdkantoor staat in Vilvoorde en onze policy voor hybride werken vraagt dat je gemiddeld 3 dagen per week op kantoor werkt. Als Finance Trainee beschik je over een contract van onbepaalde duur met een competitief loon inclusief bedrijfswagen.

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website