Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
België

 

This header is not shown (only on home)

Getuigenissen

"Parallel met haar master Facility Management werkte Ariane halftijds bij een bedrijf waar ISS ook actief is: “Ik kreeg een positief beeld van ISS en deed mee aan de selecties voor Global Management Trainee. ISS wil in zijn Global Management Trainee Program jongeren opleiden om de managers van morgen te worden. Ik doe nu ervaring op in facilitaire diensten zoals catering, support services, property services en cleaning. Een geweldige belevenis!”

Ariane Bossard, Global Management Trainee

"Jasmine startte in 1985 als studente-schoonmaakster: “Ik leerde alles over cleaning in de praktijk. Op 1 oktober 1991 werd ik Branch Manager, en zo evolueerde ik tot Regional Manager voor Oost- en West-Vlaanderen. Werken bij ISS heeft me in staat gesteld om aan allerlei projecten en voor de meest diverse klanten te werken. Onze filosofie ‘Service with a Human Touch’ draag ik hoog in het vaandel."

Jasmine Der Weduwen, Regional Manager Oost- en West-Vlaanderen

"Valerie solliciteerde bij ISS voor een functie als Key Account en kreeg – rekening houdend met haar leeftijd en met als doel ervaring op te doen – het voorstel om het Global Management Trainee Program te volgen, een programma van 18 maanden. “Dat was een investering in mijn carrière, want het programma bracht me op korte tijd verder dan een traditionele loopbaanontwikkeling. In het kader van de internationale uitwisseling binnen het programma deed ik ervaring op onder meer bij een klant van ISS die een sterke ‘hostmanship’ ontwikkeld heeft. En ondertussen werk ik bij ISS als Contract Manager."

Valerie Uyttersprot, Contract Manager

"In 1996 begon Nadia als schoonmaakster voor ISS bij DAF Trucks. Ze was eerst schoonmaakster en staat sinds 2011 aan het hoofd van een team van 17 mensen: “We maken de kantoren, het sanitair, de kleedkamers en de vergaderzalen schoon. Ik vertrouw mijn mensen op en top, net zoals DAF Trucks mij vertrouwt. Ben ik er eens één of enkele dagen niet, dan moet mijn hele ploeg er staan. En dat lukt uitstekend. We zijn allemaal collega’s en helpen elkaar waar het kan."

Nadia Van Rompaey, werfleidster bij DAF Trucks Westerlo

"Mounir kwam uit Marokko naar België. Hij sprak Frans en Arabisch, maar geen woord Nederlands. Daarom volgde hij avondschool Nederlands, een taal die hij nu perfect spreekt: “Door mijn ervaring als schoonmaker heb ik geleerd een team te leiden. Ik coördineer vandaag in Brussel het werk van ISS bij belangrijke Nederlandstalige klanten. Als District Manager ben ik de brug tussen ISS en die klanten."

Mounir Hammoumi, District Manager

"Als jonge demi-chef de partie maakte Bram in 2005 kennis met ISS Catering: “Ik leerde al doende in de keuken, waar ik de meest verschillende taken heb uitgevoerd – van borden wassen tot gerechten bereiden. Vandaag coördineer ik als Disctrict Manager de activiteiten van een aantal keukenteams die voor ISS bij onze klanten aan het werk zijn. Dankzij mijn praktijkervaring kan ik goed inspelen op de vragen van teams en klanten."

Bram De Geeter, District Manager

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website