Login
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login
Belgiƫ

 

This header is not shown (only on home)

ISS in een notendop

ISS is een toonaangevende onderneming op het gebied van werkplekervaring en facility management, zowel in België als in de wereld. Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak, receptie en postkamer, technische ondersteuning en facility management. Onze klanten zijn bedrijven en publieke overheden, fabrieken, zorginstellingen, scholen en universiteiten. Kortom, wij zorgen mee voor werkomgevingen die bijdragen tot betere bedrijfsresultaten en die het leven gemakkelijker, productiever en plezieriger maken. Onze geëngageerde medewerkers staan voor topkwaliteit.
In België en Luxemburg zijn we met meer dan 8.000 collega’s, in de wereld zelfs met 400.000! Daarmee zijn we een van de grootste werkgevers ter wereld.

Omdat bij ons de mensen het verschil maken, zeggen we bij ISS ...
People make Places

ISS is als een wereldwijde familie van 400.000 medewerkers waarmee je je verbonden voelt, door de normen en waarden die je met elkaar deelt. ISS is een geweldige plek om te werken, waar ter wereld je ook bent. Er is bij ISS veel te doen en beleven. We zorgen voor fijne werkplekken en een uitstekend werkklimaat en brengen mensen met elkaar in contact. Daarom zijn we bij ISS allemaal placemakers.

Wij zijn Placemakers!
Wij creëren Places that work, think and give. Bij ISS zorgen we er voor dat plaatsen productiviteit, inspiratie en voldoening geven. Bij ISS werken we elke dag aan de beste werkplekervaringen voor de medewerkers en gasten van onze klanten. Samen creëren we een werkomgeving die bijdraagt aan het hogere doel van de klant en haar medewerkers.
Want een ding is zeker: alleen met blije medewerkers zorgen we voor blije klanten.

Onze waarden
Bij ISS worden we gedreven door een set van gezamenlijke kernwaarden. Deze zijn belangrijk bij alles wat we doen en wie we zijn. Onze waarden geven aan hoe we ons gedragen als managers, als collega’s en als partners van onze klanten.

ISS Facility Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website