Of je nu voor onze exclusieve White Signature fine dining brand werkt of de dagelijkse lunch bereidt in ons bedrijfsrestaurant: jij brengt je passie voor lekker eten moeiteloos over. Samen met jou zorgen we voor een kwalitatief assortiment aan lekkers bij onze klanten. Wees er maar zeker van dat jij anderen blij maakt – ook geluk gaat door de maag, toch?
Je creatieve ei kwijt kunnen en gasten verwennen, da’s één ding. Maar als chef of souschef bij ISS proef je ook van een pak voordelen, zoals:
een vast contract, aantrekkelijk loon, hospitalisatie- en groepsverzekering ...
opleidingen en doorgroeimogelijkheden
een job boordevol afwisseling
slimme digitale tools die je werk leuker én makkelijker maken
een werkgever die jouw welzijn vooropstelt
een internationale werkomgeving
Van de dagelijkse lunch in het bedrijfsrestaurant tot fine dining voor de directie: Ion Indrasti, chef in de keuken van Ethias Hasselt, stuurt haar team aan met grote flair, houdt kostenefficiëntie en voedselveiligheid scherp in de gaten. Met een eigen moestuin brengt ze verse, gezonde en duurzame producten tot leven op het bord. Haar energie en enthousiasme inspireren collega’s, klanten én gasten elke dag opnieuw.
Ivan draait al meer dan 40 jaar mee in de wereld van gastronomie en events. Als Head Chef Events bij White Signature weet hij als geen ander dat geen enkel evenement hetzelfde is. Zijn passie? Mensen plezieren. Wat hem elke keer opnieuw motiveert, is het enthousiasme van klanten na afloop. “Als ik zie dat een klant razend enthousiast is, weet ik dat we geslaagd zijn.”
Klaar om je koksmuts op te zetten? Solliciteer via het formulier en je hoort snel van ons. Succes!